ثبت رکوردها جدید برای ارتباط نوری کوانتومی

تبلیغات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    دنيای فيزيک
    به وبلاگ من خوش آمدید.من محمدرضا کلانتری هستم مسوول وبلاگ . اين وبلاگ شما را با دنياي فيزيك آشنا مي كند. منبع سایت اغلب سایت های هوپا,رشد,ایسنا و سایت انجمن فیزیکدانان ایران می باشد. این را به یاد داشته باشید که بدون فیزیک زندگی غیر ممکن خواهد بود.

امکانات جانبی

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

نظرسنجي

    به وبلاگ از 1 تا 10 جند میدی؟

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 68
    کل نظرات کل نظرات : 12
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 1

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 16
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    آي پي امروز آي پي امروز : 5
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
    بازدید هفته بازدید هفته : 16
    بازدید ماه بازدید ماه : 139
    بازدید سال بازدید سال : 6284
    بازدید کلی بازدید کلی : 13668

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.149.228.234
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

چت باکس


    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فيزيك و آدرس gravity.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

    saha - يه سر بزن بي معرفت - 1392/8/14
    shiima - سلام عالیه وبت - 1392/5/24
    علی - خوب گفتی - 1392/4/28
    فاطمه - لینکت کردم
    پاسخ:mamnon - 1392/3/30
    محمد - سلام
    یه سایتی هست که مطمئنم به دردتون میخوره.
    تواین سایت میتونین باکلیک کردن روی تبلیغات توباکس پول دربیارین!
    وباگذاشتن روزانه ربع ساعت وقت برای کلیک وتبلیغات میتونی به درامدی ماهیانه ودائمی دست یابین.
    فقط کافیه به لینک سایتش بری وثبت نام کنین وبعدازثبت نام دربالای صفحه برروی انجمن کلیک کنین وآموزشها شونوبخونیدوافراد موفقی که اونجاپیام گذاشتن روببینید.
    کارشمافقط کلیک کردن نیست ومیتوانید بنرتبلیغاتی آن سایت رادروبلاگ خود بگذاریدوازاین راه هم کسب درامد کنیدوبعدازاین که مجموع درامدتون به حد نصاب رسید میتونین یا پولتون رودریافت کنین مستقیم یاپولتونو دوباره توسایتش سرمایه گذاری کنین وچندبرابرکنین!
    بسیاری ازافرادازهمین راه وبا پشتکارعالی توانسته اند به درامدی بالادست یابندوبعدازمدتی شغل اصلی خودراترک کرده اند وبه کاردرهمین زمینه تجارت الکترونیک پرداخته اند.

    حتماثبت نام کنید

    لینک ثبت نام:

    https:// shafanosh.loxblog.com
    - 1391/2/2
    رامان - ترجمه کلیه مقالات کتب و مطالب علمی و دانشگاهی و انجام تحقیقات دانشجوی در کمترین زمان انجام می شود
    englishamozesh.loxblog.com - 1391/2/2
    مارال - سلام.... - 1390/11/30
    وبلاگ ایستگاه برق - Salam

    Your veb it is very very fun

    - 1390/10/30
    رهگذر - با سلام. فکر می کنم سن جهان رو در پاراگراف دوم اشتباه نوشته باشید. سن جهان 14 یا 15 میلیارد سال است نه میلیون سال.

    با 14 میلیون سال حتی به دوره ژوراسیک هم نمی رسیم!!!
    پاسخ:ممنون که گفتید - 1390/8/8
    ابوالفضل - اخرین رای گزاری گوگل برای نام گزاری"خلیج فارس" لطفا رای دهید.

    http://www.persianorarabiangulf.com/index.php


    - 1389/10/17

ثبت رکوردها جدید برای ارتباط نوری کوانتومی

ثبت رکوردها جدید برای ارتباط نوری کوانتومی


مخابرات کوانتومی گزینه ای برای انتقال امن اطلاعات به شمار می آید. مهمترین قسمت مخابرات کوانتومی بین مسافتهای طولانی پدیده ای خاص است که به درهم‌تنیدگی (entanglement) کوانتومی بین دو سیستم اتمی معروف است. درهم‌تنیدگی کوانتومی بین دو سیستم اتمی بسیارضعیف است و تا کنون محققان توانسته اند که این درهم‌تنیدگی را تا کسری از ثانیه حفظ کنند. اما به تازگی در آزمایشهایی که در انیستیتو نیلز بور (Niels Bohr Institute) انجام شده است˛ محققان موفق شده اند رکورد جدیدی را به ثبت برسانند و درهم‌تنیدگی کوانتومی را تا بیش از یک ساعت حفظ کرده اند. نتایج این تحقیقات در مجله علمی(Physical Review Letters) به چاپ رسیده است.

درهم‌تنیدگی کوانتومی پدیده ای بسیار عجیب در کوانتوم مکانیک به شکار می آید به گونه ای که آلبرت انیشتین آن را "spukhafte Fernwirkung " (به معنی پدیده ای شبحوار) نامیده است.

برای دو سیستم کاملا مستقل که به طور کوانتومی درهمتنیده اند  یک نوع ارتباط شبح وار وجود دارد حتی در شرایطی که  این دو سیستم در فاصله بسیار دوری از هم قرار گرفته باشند و هیچ نوع ارتباط مستقیمی بین آنها بر قرار نباشد. در این صورت می گویند که این دو سیستم در حالت های کوانتومی درهم‌تنیده قرار گرفته اند و این به معنی آن است که اگر اطلاعات یک سیستم را بخوانیم سیتم دیگر معین می شود. در آزمایش هایی که در انیستیتو نیلز بور انجام شده اسپین اتمهای دو ابر گازی سزیم  درهم‌تنیده‌ی کوانتومی هستند.

کنترل فرآیند خودبه خود

برای ایجاد حالت درهم‌تنیده برای دو ابر اتمی˛ محققان از نور استفاده می کنند. نور از فوتون ها تشکیل شده است که کوچکترین اجزای (کوانتای) یک پالس نور هستند. وقتی شما یک پرتو لیزر را بر اتم ها می تابانید، فوتون ها جذب شده و طی فرآیند کاملا خودانگیز بازتاب می شوند. این فرآیند خود به خودی یک مانع برای این آزمایش به حساب می آید چون قابل کنترل نیست.

اوگن پولزیک( Eugene Polzik)پروفسور و مدیر بنیاد ملی تحقیقات کوانتاپ (Quantop) در انیستیتو نیلز بور واقع در دانشگاه کوپنهاگ توضیح می دهد: "در حال حاضر ما این فرآیند خود به خود را کنترل کرده و از آن استفاده می کنیم."

حفظ درهم‌تنیدگی

در آزمایشگاه کوانتاپ گروه تحقیقاتی به کمک دو ابر از اتم های سزیم در دو محفظه شیشه ای جدا آزمایش هایی را در مورد درهم‌تنیدگی کوانتومی انجام داده اند. با تاباندن نور لیزر بر هر دو ابر اتمی اسپین های اتم ها را کنترل کرده دو ابر اتمی درهم‌تنیده می شوند که بدان معنی است که ویژگی های آنها به هم وابسته می شوند. اما اتم ها، فوتون ها را در تمام جهت ها ساطع می کنند و این منجر به از بین رفتن درهم‌تنیدگی می شود. این اتفاق معمولا در کسری از ثانیه رخ می دهد.

هانا کراتر (Hanna Krauter) یکی از محققان کوانتاپ در انیستیتو نیلز بور توضیح می دهد: "کاری که ما انجام داده ایم گسترش تکنیکی است که به کمک آن بتوانیم به همان سرعت که درهم‌تنیدگی از بین می رود دوباره آن را تجدید کنیم. با این روش می توان درهم‌تنیدگی کوانتومی بین دو ابر اتمی را تا زمانی که آزمایش به طول می انجامد حفظ کرد یعنی تا بیش از یک ساعت."

از نظریه تا واقعیت

تحقیقاتی با همکاری مرکز اپتیک کوانتومی انیستیتو ماکس پلانک در آلمان انجام شده است که بر روی مدل های نظری کار می کند. فیزیکدانان نظری در حدود پنج سال است که تکنیک های مشابه ای را پیشنهاد کرده اند اما به تازگی گروه NBI موفق شدند به صورت تجربی آزمایش هایی بر مبنای این روش را عملی کنند.

پروفسور ایگن پولزیک ( Eugene Polzik) اینگونه توضیح می دهد: " این پیشرفت پتانسیل و نتایج مفیدی را به دنبال دارد از طرفی یک رویکرد جدید برای مخابرات کوانتومی به شمار می آید. این موضوع قدمی است به سمت عملی ساختن مخابرات کوانتومی نه تنها در آزمایشگاه بلکه در دنیای واقعی ارتباطات. به علاوه به معنای پیشرفتی در اندازه گیری میدان های مغناطیسی ناچیز به وسیله  مغناطیس سنج های اتمی می باشد. مغناطیس سنج حساس برای اندازه گیری فعالیت الکتریکی در مغز و قلب انسان استفاده می شود."



تاریخ ارسال پست: دو شنبه 18 مهر 1390 ساعت: 19:38
برچسب ها : ,,,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: